Flyttstädning

Flyttstädning är i alla avseenden ett omfattande arbete, något som gör att det är mer tacksamt än vanligt att anlita professionell hjälp. Det ingår exempelvis rengöring av fönster (inklusive persienner), badrumsrengöring, köksrengöring (ugn, fläkt och fläktkåpa, övriga vitvaror), element och naturligtvis tak och golv.

Allt som allt är det mycket att göra, vid en tidpunkt då man helst fokuserar på den nya bostaden. Det är mindre roligt att städa den bostad man flyttar från och desto roligare att sikta framåt och inreda den nya.

Då är det bra att veta att ni kan anlita en städfirma med flyttstädning i Gävle som specialitet. Genom att anlita oss har ni en garanti för att jobbet blir klart i tid, väl utfört av kunniga medarbetare – allt till ett attraktivt pris. 

Anlita oss för din flyttstädning i Gävle

Det som gör oss unika inom flyttstädning i Gävle är att vi alltid gör ett perfekt jobb till ett väldigt attraktivt pris. För oss handlar det om att vi behandlar varje kund och varje uppdrag unikt – det spelar ingen roll om du ska flytta från ett slott eller en koja – genom att anlita oss kommer du att kunna lämna över nycklarna till ett skinande rent hem.

En flyttstädning innebär att det är många moment som måste klaras av på en väldigt kort tid och om den missköts så riskerar man att bli återbetalningsskyldig.

Flyttstädning är viktigt och vi har alla verktyg, all kunskap och den nödvändiga erfarenheten som krävs för att du tryggt ska kunna lämna över ditt hem i våra händer. Vi utför alla jobb med samma noggrannhet och effektivitet och hittills har vi enbart lämnat efter oss rena hem och nöjda kunder.

Våra kunder är det viktigaste vi har och därför erbjuder vi dig alltid att kontakta referenser till oss. Att du kan kontakta våra tidigare kunder i Gävle ger dig en bra bild av hur vi sköter en flyttstädning. Vi hoppas att även du i framtiden ska bli en av alla som fungerar som en referens till oss.

flyttstädning Gävle

Fokusera på det nya – lämna din flyttstädning till oss

Vi vet alla att vid en flytt så ligger fokus på att komma på plats i det nya boendet och genom att anlita oss för din flyttstädning blir detta också möjligt. Börja planera inredningen, börja möblera och börja sätta din egen prägel på ditt boende – städningen tar RenService hand om.

Vi ser till att du kan flytta ut och att de nya ägarna kan flytta in. Vi är länken mellan er och vi garanterar att vårt jobb med flyttstädning i Gävle kommer att göra er båda nöjda och belåtna. Vi är det självklara valet för din flyttstädning i Gävle.

Flyttstädning med nöjd kund-garanti. Tryggt, smidigt & prisvärt