Om oss

Ett ungt städföretag med stora ambitioner

Vi är ett ungt företag som snabbt växer – i omsättning, antal kunder och anställda. Detta har vi uppnått genom att arbeta efter vår affärsidé – att erbjuda tjänster som gagnar privatpersoner och företag genom kostnadseffektiv och miljövänlig städning.

Alla våra medarbetare arbetar professionellt för att hålla hög kvalitet och service på våra flytt- och städtjänster. Alla mår bättre av en ren och fräsch miljö – det gäller såväl ung som gammal, om man bor i lägenhet eller villa, stadsbo eller landsortsbo. Vår vision är att med kompetent städarbete skapa trivsammare hem och mer produktiva arbetsplatser.

Vi håller alltid vad vi lovar, respekterar kundens tid och använder vår tid på ett ansvarsfullt sätt. Vi arbetar med ett stort antal kunder av olika typer, från små hushåll till stora företag.

Vi lyssnar alltid på våra kunder och är alltid öppna för feedback. Dina åsikter och tankar betyder mycket för oss och ger oss chansen att bli ett bättre företag med nöjdare kunder. 

Vi är ett certifierat städföretag med kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Utöver flyttstädning kan vi även erbjuda en rad andra städuppdrag när du behöver det. Företaget innehar självklart F-skattsedel och vi har möjlighet att göra RUT-avdrag direkt på fakturan.

Vi arbetar med miljön i fokus och använder i så hög grad som möjligt miljövänliga och återvinningsbara produkter.

 

flyttstädning Gävle

Flyttstädning med nöjd kund-garanti. Tryggt, smidigt & prisvärt